Details

Cu un avantaj de 70 de mii de voturi în fața Maiei Sandu, liderul socialist, Igor Dodon câștigă alegerile prezidențiale, cel puțin despre asta vorbesc datele preliminare prezentate de Comisia Electorală Centrală.
Victoria a fost sărbătorită de candidatul pro-rus când unele secții de votare din diasporă mai rămâneau deschise. La acest rezultat s-a ajuns după o campanie electorală murdară: cu lansarea falsurilor în spațiul public, cu minciuni și acțiuni de denigrare a imaginii, dar și după un scrutin marcat de tentative de fraudare, transportare organizată și chiar corupere a alegătorilor.

Category:

Toate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

4 Comments

  • Foarte corect spus…o campanie murdară.

  • Daniel 2 years ago

    Cite falsuri nu or fi, dar numarul de 70 mii diferenta spune ca moldovenii nu au dorito pe Maia Sandu Presedinte.

  • Se vorbeste despre minciuni si manipulare, dar asa o observatie, intimplator oare chiar la inceputul acestui video vedem ziarul ZDG si acolo pe prima pagina este Ion si Doina Aldea-Teodorovici ? Ei sunt niste persoane foarte respectate, care nu cred ca au fost intimplator plasate pe acest ziar. Asta tot s-a facut din scopul de a manipula. Toate sursele media mint si manipuleaza. Insa cel mai urit este cind memoria personalitatilor de mare vlaoare sunt folosite murdar de jurnalisti.

  • Dorin 2 years ago

    Nu asta a dus la cîștigarea alegerilor de unii, respectiv pierderea lor de alții, eu cred că Maia a pierdut din propria prostie, ea în loc să vină cu ceva concret, pași concreți pe care i-ar fi întreprins, ea sa lansat în polemici, acuzații, și isterie, oamenii s-au zacalibit pur și simplu de asta, oamenii vor liniște, de asta și l-au ales pe Dodon, care a pledat pentru liniște în societate, da nu război pe toate fronturile ca Maia.